Disclaimer & copyright

eBooksDownloaden.net heeft met veel zorg en aandacht een overzicht van eBooks en eCursussen samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie op eBooksDownloaden.net onvolledig, onjuist of niet meer actueel is. Je kunt aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.

eBooksDownloaden.net verwijst naar links en producten van andere partijen, maar is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze websites gepubliceerd is. eBooksDownloaden.net geeft je slechts een overzicht van producten en biedt je de mogelijkheid om deze te kopen en/of te downloaden.

eBooksDownloaden.net sluit dan ook alle aansprakelijkheid uit voor de kwaliteit van producten van de websites waarnaar verwezen wordt. Dit betekent dat eBooksDownloaden.net niet aansprakelijk is als er problemen zijn of schade is met een gekocht digitaal product.

Copyright

De teksten en foto’s bij artikelen die gepubliceerd zijn op eBooksDownloaden.net zijn eigendom van eBooksDownloaden.net en mogen niet zonder toestemming overgenomen of gereproduceerd worden. Vragen? Neem contact op.