E-Book De sleutels van geluk en succes

E-Book De sleutels van geluk en succes

Gelukkiger zijn. Gelukkiger leven. Daar kun je toch niks op tegen hebben? Maar hoe je dat dan doet, gelukkiger worden? Dat lijkt in de praktijk toch niet zo eenvoudig. Maar er is hoop: volgens geluksexperts is geluk maakbaar en kunnen we ons geluksgevoel positief beïnvloeden.

Frank de Moei, de schrijver van het e-book De Sleutels van Geluk en Succes, is één van die mensen die zich veel heeft bezig gehouden met de vraag: wat maakt mensen nu gelukkig? En wat kunnen we zelf doen om gelukkiger te worden in ons leven? Kunnen we geluk trainen?

Het antwoord is ‘ja!’, we kunnen geluk trainen. Voor een gedeelte, want het slechte nieuws is dat geluk bij onze geboorte al voor 50 procent vast ligt. Slechts 10 procent van ons geluksniveau wordt bepaald door omstandigheden van buitenaf.

En dan nu het goede nieuws: er blijft nog 40 procent over waarop we wél invloed uit kunnen oefenen. Geluk is dus maakbaar, maar, daar ‘moeten’ we wel iets voor doen. Geluk komt, voor de meeste mensen, niet zomaar uit de lucht vallen. Tenzij je geluk hebt.

Bekijk het e-book hier of lees nog even verder.

De maakbaarheid van een succesvoller en gelukkiger leven

Frank kwam er uiteindelijk achter dat succesvolle en gelukkige mensen anders denken. Deze mensen gaan anders met hun gedachten, emoties en overtuigingen om waardoor ze positiever in het leven staan. Ze hebben niet minder problemen, maar ze ervaren hun leven en de obstakels die ze daarbij tegenkomen op een andere manier.

Na 20 jaar onderzoek en persoonlijke ervaring durfde Frank, die inmiddels professioneel coach is en mensen begeleiding biedt om meer geluk in hun leven te ervaren, zijn inzichten op papier te zetten.

Wat zijn persoonlijke inzichten voor een succesvoller en gelukkiger leven zijn? Dat kun je lezen in zijn e-book De Sleutels van Geluk en Succes. Hierin beschrijft hij welke universele inzichten je kunt toepassen in jouw leven op het gebied van relaties, zelfvertrouwen, zakelijk succes en persoonlijk geluk.

Twee handleidingen voor een gelukkig en succesvol leven

E-Book De sleutels van geluk en succesHet e-book De Sleutels van Geluk en Succes bevat 21 hoofdstukken. Aan het eind van elk hoofdstuk vind je vragen waarmee je aan de slag kunt gaan om meer inzicht in jezelf te krijgen. Deze opdrachten helpen je bovendien om je inzichten ook te oefenen in de praktijk.

Naast De Sleutels van Geluk en Succes ontvang je ook nog het e-book Inzicht in je Kracht als bonus. Dit is een extra handleiding waarin je meer kunt lezen over de kracht die je van nature hebt en die je kunt gebruiken om je doelen en dromen te bereiken.

Wil jij je dromen redden en ontsnappen uit je dagelijkse sleur? Gun jij jezelf een leven met meer geluk? Ben jij klaar voor meer succes in je leven? Lees dan het e-book De Sleutels van Geluk en Succes en laat je inspireren hoe jij jouw leven een positieve draai kunt geven.

meer info E-Boek De sleutels van geluk en succes

Bewaren