E-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Online cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen, wat is het eigenlijk? Kun je leren om meer zelfvertrouwen te krijgen? En hoe leg je bijvoorbeeld die vervelende innerlijke criticus het zwijgen op? Volgens professionele coach en trainer in Gelukskunde Frank de Moei is het eenvoudiger dan je denkt om je zelfvertrouwen een boost te geven.

Twijfelen aan jezelf. Had je die opmerking naar je collega beter niet kunnen maken? En lijk je eigenlijk niet dikker in deze nieuwe jeans? Onzekerheid is dodelijk vermoeiend. Dat vervelende stemmetje in je hoofd heeft weer eens het hoogste woord en je weet niet hoe je de kritiek op jezelf kunt stoppen.

Negatieve gedachten over wat je doet, zegt of juist niet doet of zegt, blijven in je hoofd rondspoken. Waarom maak je je toch zo druk over wat anderen van je vinden? Waarom durf je niet gewoon jezelf te zijn zonder onzeker te zijn of je dan wel leuk genoeg bent voor anderen? En jezelf constant vergelijken met een ander, daar word je ook zo moe van.

Je wilt weten wat je kunt doen om je onzekerheid de rug toe te keren. Hoe bouw je meer zelfvertrouwen op zodat jij je leven positief kunt veranderen?

Bekijk de online cursus of lees nog even verder.

Hoe krijg je blijvend zelfvertrouwen?

Vertrouwen hebben in jezelf is niet voor iedereen even eenvoudig. Als je vaak twijfelt aan jezelf en jouw onzekerheid je belemmert om de dingen te doen die je graag wilt doen, dan is het gebrek aan zelfvertrouwen een obstakel in je leven.

Maar er is hoop: er is volgens coach Frank de Moei iets aan te doen. Je kunt jezelf zelfs trainen om met meer zelfvertrouwen door het leven te wandelen.

Hoe je dat precies doet? Dat legt Frank allemaal uit in zijn online cursus Blijvend Zelfvertrouwen die je veilig vanuit je vertrouwde luie stoel kunt volgen. In je eigen tijd en tempo.

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen in 12 weken

Online cursus Blijvend ZelfvertrouwenDe online cursus Blijvend Zelfvertrouwen is gebaseerd op de gedachte dat zelfvertrouwen de basis is voor een gelukkig en succesvol leven. Wat je leert tijdens deze online cursus? Frank geeft je vooral meer inzicht in hoe jij over jezelf denkt en hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen.

Je ontvangt 12 weken lang elke week een e-mail met informatie, inzichten en opdrachten om aan je zelfvertrouwen te werken. En dat hoef je niet helemaal alleen te doen.

Coach Frank de Moei is er om je hierbij stap voor stap te begeleiden. Door zelfreflectie en op een andere manier naar jezelf te kijken, leer je tevreden te zijn met wie je bent.

Kortom: de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen is een praktische digitale cursus voor meer kracht, rust en zelfwaardering.

Wil jij afrekenen met je onzekerheid? Geef je zelfvertrouwen een boost: ga aan de slag met de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Klik op de link hieronder voor meer informatie over de e-cursus.
meer info e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

 

Bewaren