E-Cursus Nooit meer Zorgen of Stress

e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Een leven zonder stress lijkt bijna onmogelijk. Door de druk van de maatschappij moeten we van alles en staan we constant onder druk. Dagelijkse zorgen en spanning lijken bij het leven te horen. Zonde, want stress heeft veel invloed op onze gezondheid.

De vraag is: kunnen we er iets aan doen? Hoe zorgen we voor minder stress in ons leven en voor meer ontspanning? De e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress wil je praktische tools geven om te ontstressen en wil je helpen om positiever in het leven te staan.

Bekijk de online cursus of lees nog even verder.

Stress, wat doet het met onze gezondheid?

Stress wordt aangewezen als oorzaak van 90 procent van chronische ziekten volgens Centers for Disease Control. Chronisch onder stress staan doet ons lichaam dus duidelijk geen goed. Maar wat is uiteindelijk de schade die stress aanricht in ons leven?

Stress is bedoeld als signaal om aan te geven dat er ergens gevaar dreigt zodat we kunnen vluchten. Nadat het gevaar geweken is, is het wel zo fijn als je lichaam weer tot rust kan komen en de spanning van zich af kan schudden. Na spanning volgt ontspanning om de energiebalans te herstellen.

Maar als je lijf constant onder druk staat, dan is er geen ruimte voor ontspanning. Je lichaam kan zich steeds moeilijker herstellen. Er blijft minder energie over.

Je immuunsysteem moet steeds harder werken om alles onder controle te houden. Is het toeval dat in de moderne maatschappij steeds meer mensen een burn-out krijgen? Je lontje, je levenskracht, wordt langzaam opgebrand.

Hoe kunnen we stress verminderen in ons dagelijkse leven?

De online cursus Nooit meer Zorgen of Stress (je kunt de cursus dus gewoon vanuit je vertrouwde omgeving volgen, je hoeft de deur niet uit) leert je eenvoudige en bewezen technieken om stress, spanning en zorgen in je leven los te laten.

Wat dat oplevert? Een leven waarin je je lekkerder in je vel voelt. Je voelt je meer ontspannen. Vrijer. De energie kan weer stromen.

Volgens coach Frank de Moei, die je tijdens de e-cursus stap voor stap begeleidt, is het allemaal niet zo ingewikkeld: “Ontspanning en optimisme zijn de basis voor een gelukkig leven. We kunnen leren het beste te zien in elke situatie. We hebben een enorme invloed op ons eigen stressniveau.”

Op een betaalbare manier aan jezelf werken

Frank is een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie, ook wel Gelukskunde genoemd. Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Hij heeft in zijn praktijk verschillende cliënten geholpen om gelukkiger en succesvoller te leven. Persoonlijke ontwikkeling is zijn passie. Frank wil graag zoveel mogelijk mensen helpen gelukkiger in het leven te staan. De e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress is een betaalbare en laagdrempelige manier om aan jezelf te werken (met een beetje hulp en begeleiding van Frank).

Wat leer je tijdens de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress?

e-cursus Nooit meer Zorgen of StressTijdens de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress, die 9 weken duurt, ontvang je twee keer per week een e-mail van Frank de Moei. Deze digitale post bevat informatie, tips en inzichten om je leven een positieve draai te geven.

Daarnaast zet Frank je ook aan het werk. Je krijgt vragen en opdrachten om in de praktijk te oefenen, zodat je direct het resultaat merkt van wat meer ontspanning voor je dagelijkse leven kan betekenen.

Geld terug garantie

Wil je graag aan de slag met de online cursus, maar twijfel je nog een beetje of het wel écht iets voor je is? Of heb je de cursus gevolgd maar heeft het je niet het gewenste resultaat opgeleverd? Dan kun je binnen 15 dagen je investering in jezelf terugvragen. De online cursus garandeert namelijk een ‘100 procent geld terug garantie’ om kwaliteit te garanderen.

Meer weten over de online cursus? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress en begin vandaag nog aan een ontspannen leven.

meer info E-Cursus Nooit meer Zorgen of Stress