4 Boeken die je leven leuker maken

Soms lees je een boek dat je prikkelt. Je voelt je geïnspireerd om je leven anders aan te pakken. Je hebt nieuwe inzichten gekregen die je in de praktijk wilt brengen. Op zoek naar een boek dat je leven positief kan veranderen? Wij hebben er 4 voor je op een rij gezet!

opgeruimdmariekondoOpgeruimd van Marie Kondo

Heb je de ‘opruimhype’ niet meegekregen? Opruimguru Marie Kondo uit Japan heeft met haar boek Opgeruimd zelfs de sloddervossen onder ons aan het opruimen gekregen. Hoe het ook al weer zat? Marie Kondo weet alles over opruimen. Ze heeft dan ook een methode ontwikkeld die niet alleen voor haar goed bleek te werken – maar ook voor anderen. Je hoeft echt niet je sokken op spectaculaire wijze op te vouwen om de ‘Marie-Kondo-Methode’ toe te kunnen passen in je leven. Na het lezen van dit boek krijg je vanzelf zin om je huis eens grondig op te ruimen en overbodige rommel uit je leven te bannen. Geloof me: dat lucht op!

eBook Opgeruimd van Marie Kondo
Paperback Opgeruimd van Marie Kondo

 

bigmagicBig Magic van Elizabeth Gilbert

Schuilt er geen kunstenaar in je? Daar denkt Elizabeth Gilbert – je weet wel, de schrijfster van de bestseller Eten, bidden, beminnen – anders over. De grappige schrijfster moedigt je in dit boek aan om je innerlijke creatieve muze te ontdekken en vervolgens tot leven te brengen. Ze inspireert je om je verborgen talenten in creativiteit om te zetten. En daarvoor hoef je geen Picasso of Van Gogh te zijn, het gaat vooral om het proces van creatie en het plezier dat je hierdoor beleeft. Aanrader!

Paperback Big Magic van Elizabeth Gilbert
eBook Big Magic van Elizabeth Gilbert

 

werkweek4uurEen werkweek van 4 uur van Tim Ferris

Een werkweek van slechts 4 uur. Is dat werkelijk mogelijk? Volgens de Amerikaanse Tim Ferris wel. Hij leeft het leven van een filmster en beleeft het ene avontuur na het andere. Daar heeft hij ook de tijd voor want hij werkt slechts 4 uur per week. Als je door het Amerikaanse sausje heen kunt kijken (lezen) dan prikkelt dit boek om anders naar je leven te kijken. Het boek inspireert om het traditionele patroon rond werk los te laten en nieuwe paden te bewandelen.

Paperback Een werkweek van 4 uur van Tim Ferris
eBook Een werkweek van 4 uur van Tim Ferris

happinessprojectHet Happiness Project van Gretchen Rubin

Gretchen gaat op zoek naar meer meer geluk en plezier in haar leven. Een persoonlijk verhaal van een moeder van twee kinderen die graag meer uit haar dagelijkse leven wil halen. Ze besluit zichzelf uit te dagen en nieuwe praktische gewoontes aan te leren die haar leven positief veranderen. Een inspirerend boek over geluk en hoe je dit in de praktijk kunt brengen.

Boek Het Happiness project
eBook Het Happiness project
Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren