Over eBooksdownloaden

Met de website eBooksdownloaden.net proberen we een positieve digitale bijdrage te leveren. We willen je inspireren om je leven een klein beetje leuker te maken.

Dat doen we door artikelen te schrijven over geluk, gezondheid en eenvoudiger leven. Daarnaast verzamelen we eBooks & eCursussen die je kunnen helpen om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Deze digitale cursussen kun je online volgen, vanuit je luie stoel, maar wel met de begeleiding en steun waar je naar op zoek bent. Zo kun je vanuit je eigen vertrouwde omgeving jezelf ontplooien en ontwikkelen. Op een laagdrempelige manier.

We geloven in kwaliteit, eenvoud en organische groei.

We geloven in kwaliteit, eenvoud en organische groei. Met kleine stapjes kun je jouw leven opnieuw vormgeven. Verandering begint met een eerste stap. Daarna volgt de volgende stap. En de volgende. Zo breng je beweging in je leven. eBooksdownloaden wil je inspireren bij het nemen van deze kleine stappen richting een leuker leven.

Waarom eBooks & eCursussen?

Begrijp ons niet verkeerd: we zijn gek op ‘echte’ boeken. Boeken waaraan je kunt ruiken, die je door kunt bladeren en kunt aanraken. Een eBook lezen op een eReader of iPad is even wennen. De liefde moet groeien.

Maar de voordelen van digitaal lezen zijn aantrekkelijk. Online producten stapelen zich niet op in je boekenkast en nemen geen ruimte in. Je kunt op reis met een stapel boeken zonder dat je reistas overvol raakt. Bovendien wordt het milieu minder belast omdat er geen papier meer gedrukt hoeft te worden.

Het past bij onze filosofie van simpeler en eenvoudiger leven.  Kortom: we zijn fan van digitale producten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het overzicht van digitale producten of lees onze artikelen.