Overzicht eCursussen: online happiness

Met deze website willen we je inspireren om je leven een klein beetje leuker te maken. Daarom verzamelen we online cursussen voor je die je kunnen ondersteunen bij jouw innerlijke reis.

We geloven dat je je leven kunt veranderen met kleine stapjes. Elke stap telt. We geloven in organische groei die duurzaam is. Niet in mooie beloftes die je binnen no-time van je problemen verlossen. Veranderen kost tijd.

Het is een proces waar je rustig de tijd voor mag nemen. Het is vooral belangrijk om in beweging te komen en die eerste stap te zetten. De eerste stap richting een ander leven. Een leven dat beter bij je past.

Je hoeft niet op wereldreis of dagenlang in een exotisch klooster door te brengen om jezelf te vinden. Je kunt ook zelf aan de slag om je leven meer kwaliteit, creativiteit en voldoening te geven. Elke dag is een kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het gaat om de innerlijk reis die je maakt.

Onderstaande online cursussen kun je vanuit huis volgen. Gewoon lekker zen op de bank met een warm kopje thee en je laptop of iPad bij de hand. Geen files, geen gedoe. Maar wel met de begeleiding en steun waar je naar op zoek bent. Zo kun je vanuit je eigen vertrouwde omgeving werken aan jezelf.

Online cursussen voor een leuker leven